ZABITA MEMURU ALIMI BAŞARI LİSTELERİ İLANI

İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIMINA İLİŞKİN YAZILI VE UYGULAMALI SINAV SONUCU BAŞARI LİSTELERİ İLANI

Belediye Başkanlığımız bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yoluyla Zabıta Memuru alınacağına ilişkin yayınlanan ilana istinaden adayların başvuruları kabul edilmiş ve yapılan değerlendirme neticesinde sınava katılmaya hak kazanan adayların 29/06/2021 tarihinde yazılı, 30/06/2021 – 02/07/2021 tarihleri arasında da uygulamalı sınavları yapılmıştır.

Yapılan yazılı ve uygulamalı sınav sonucunda; asıl ve yedek adayları gösterir başarı listeleri aşağıda yer almaktadır.

Yayınlanan listelerde belirtilen atamaya esas başarı puanı kısmı; yönetmeliğe göre adayların yazılı sınavının %50’si, uygulamalı sınavının %50’si alınarak sınav puanı hesaplanmış ve bu sınav puanı ile başvuruda bulundukları KPSS puanlarının aritmetik ortalaması alınmak suretiyle belirlenmiştir. Sınav kurulu üyelerince verilen puanların aritmetik ortalaması en az 60 puan olmayan adaylar başarısız sayılmışlardır.

Bu sonuçlara itirazlar; itirazda bulunulan hususun belgelendirilmesi şartı ile (Cumhuriyet Bayramı resmi tatili göz önünde bulundurularak) 1 Kasım 2021 Pazartesi günü mesai bitimi olan saat 17:00’a kadar Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen dilekçe ile veya Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığına (Merkez Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No:20 Gaziosmanpaşa-İSTANBUL) posta yolu ile yapılacaktır.

İtiraz süresi içerisinde Başkanlığımız evrak kaydına giriş yapılmayan itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Postada oluşabilecek gecikmeler veya postanın ulaşmamasından Gaziosmanpaşa Belediyesi sorumlu tutulamayacaktır.

Yayınlanan bu listeler tebliğ niteliğinde olup, ayrıca bu listelerde yer alan adaylara tebligat yapılmayacaktır. İtiraz süresi sonrasında yayınlanacak olan kesin listeye göre adaylara tebligat yapılacaktır.

İlan olunur. 21/10/2021