SANAT AKADEMİSİNDE GÜZ DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLADI

Her yıl binlerce çocuğu ve genci sanatın farklı dallarıyla buluşturan Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi, yeni döneme kapılarını açtı. Sanatseverler, 22 Eylül’e kadar kurslara başvuru yapabilirler.

Farklı yaş gruplarına göre hazırlanan kurslarda sanatseverler uzman eğitmenler eşliğinde yeteneklerini keşfetme ve geliştirme fırsatı buluyor. Çocukları küçük yaşlardan itibaren sanata teşvik eden Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi, profesyonel düzeyde kurslarla geleceğin sanatçılarını yetiştirmeye devam ediyor.

GENİŞ BİR YELPAZEDE SANAT KURSLARI DÜZENLENİYOR

Çocuk grubunda 7-15 yaş arası öğrenciler; piyano, keman, davul, gitar, tiyatro, resim, yaratıcı drama, fotoğrafçılık gibi birçok alanda eğitim alırken, 16 yaş ve üzeri yetişkinler için ise şan, ney, bağlama, ebru, heykel, seramik, video kurgu, ve kamera önü oyunculuk gibi geniş bir yelpazede hobi kursları sunuluyor. Sanat Akademisinde öğrenciler sadece bir sanat dalında uzmanlaşmakla kalmıyor, aynı zamanda disiplinli çalışma, özgüven ve takım ruhu gibi önemli değerleri de öğreniyor.

Sanat Akademisi kurslarına başvuru yapmak için tıklayınız: https://ebelediye.gaziosmanpasa.bel.tr