GOP SIFIR ATIK MOBİL TAKİP SİSTEMİ

“GOP Sıfır Atık Mobil Takip Sistemi” ile geri dönüşümü, akıllı ve dijital hale getirdik. Gaziosmanpaşalı komşularımız, belediyemizin sıfır atık ve geri dönüşüm çalışmalarına destek olup, doğayı korurken aynı zamanda çeşitli hediyeler kazanabilir.

UYGULAMA NASIL ÇALIŞIR?

Öncelikle Android veya IOS uygulama mağazalarından “GOP Sıfır Atık” mobil uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekmektedir.

Ardından ev ve iş yerlerinizde biriktirdiğiniz geri dönüştürülebilir atıkları, uygulama üzerinden belediyemize bildirebilirsiniz.

Uygulama üzerinden bildirdiğiniz atıklar, belediye ekiplerimiz tarafından adresinizden teslim alınır.

Teslim ettiğiniz atık miktarına göre kullanıcı adınıza puanlar tanımlanır.

Kazandığınız puanları uygulama üzerinden takip ederek, çeşitli hediyelerin sahibi olabilirsiniz.

Ayrıca mahallenizin çöp toplama, sokak süpürme, yıkama gibi birçok temizlik hizmetini de fotoğraflı şekilde uygulama üzerinden takip edebilir, talep ve önerilerinizi bize bildirebilirsiniz.

GOP Sıfır Atık! Daha iyi bir gelecek ve daha yaşanabilir bir dünya…

Uygulamayı telefonunuza indirmek için tıklayınız: