GAZİOSMANPAŞALILAR, MİLLİ TAKIMIN ÇEYREK FİNAL COŞKUSUNU DEV EKRANDA YAŞADI

Gaziosmanpaşa’da yüzlerce vatandaş, Türkiye’nin Avusturya ile oynadığı Avrupa Futbol Şampiyonası müsabakasını Gaziosmanpaşa Belediyesinin kurduğu dev ekrandan izledi. Millilerimizin 2-1 galip gelerek çeyrek finale yükseldiği maçın ardından alanda büyük sevinç yaşanırken, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe de vatandaşlarla birlikte galibiyeti kutladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turu maçı için Sokullu Mehmet Paşa Caddesi'ne dev ekran kurdu. Bu tarihi maçın heyecanını bir arada yaşamak isteyen Gaziosmanpaşalılar, saatler öncesinden caddeye akın etti. Karşılaşmayı izlemeye gelenlere Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Türk bayrağı dağıtıldı. Tek yürek olarak, 90 dakika boyunca Millilere destek veren Gaziosmanpaşalılar, galibiyetin ardından şarkılar ve marşlar eşliğinde büyük sevinç yaşadı. Futbolseverlerle birlikte maçı izleyen ve bu coşkuya ortak olan Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımızı tebrik etti, alanı dolduran vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

"BÖYLE BİR ORTAM, BÖYLE BİR MUTLULUK HERKESE NASİP OLMAZ"

Maçı dev ekranda izleyen Gaziosmanpaşalılar, "Çok mutluyuz. Zorlu bir maçtı, sesimiz kısıldı. Böyle bir ortam, böyle bir mutluluk herkese nasip olmaz. Belediye Başkanımız Hakan Bahçetepe'ye çok teşekkür ediyoruz, bize bu güzellikleri yaşattığı için. Tekrarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

A Milli Takımımız, çeyrek final turunda Hollanda ile karşılaşacak. Hollanda-Türkiye maçı 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00'de oynanacak.