GAZİOSMANPAŞALI ÇOCUKLAR EĞLENCE DOLU ŞENLİKLERDE BULUŞUYOR

Gaziosmanpaşa Belediyesinin düzenlediği “Bizim Mahalle Çocuk Şenlikleri”, Mevlana Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda gerçekleştirilen programla devam etti. Renkli ve eğlenceli anlara sahne olan etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, yaz aylarında ilçedeki birçok park ve meydanda kültür-sanat etkinlikleri gerçekleştirerek, çocukları eğlenceli etkinliklerle buluşturmayı sürdürüyor. "Bizim Mahalle Çocuk Şenlikleri" kapsamında düzenlenen etkinliklerin ikinci durağı Mevlana Mahallesi’nde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı oldu. Etkinlik boyunca birbirinden eğlenceli oyunlar oynayan çocuklar, jonglör ve sihirbazlık gösterilerini hayranlıkla izledi. Etkinlikte çocuklar için eğitici tiyatro gösterilerine de yer verildi.

ATÖLYELER VE İKRAMLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerine olanak tanıyan resim ve oyun atölyeleri yoğun ilgi gördü. Atölyelerde çocuklar, resim yapma, el becerilerini geliştirme ve farklı oyunlar oynama fırsatı buldu. Ayrıca etkinliğe katılanlara patlamış mısır, limonata ve pamuk şeker ikram edildi.

ÇOCUKLAR MUTLU, AİLELER MEMNUN

Etkinliğe katılan aileler ve çocuklar duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çocuklar, etkinlikte çok eğlendiklerini ve bu tür etkinliklerin devam etmesini istediklerini söyledi. Aileler ise mahallelerde gerçekleştirilen bu etkinliklerin, çocukları çok mutlu ettiğini belirterek, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’ye ve yetkililere teşekkür etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, yaz dönemi boyunca farklı mahallelerde etkinliklerin devam edeceğini açıkladı.

Bizim Mahalle Çocuk Şenlikleri Etkinlik Takvimi: