GAZİOSMANPAŞA'DA 19 MAYIS, EMRE AYDIN KONSERİ İLE KUTLANDI

Gaziosmanpaşa Belediyesinin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği etkinlikte sahne alan Emre Aydın, Gaziosmanpaşalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı, Emre Aydın konseri ile kutladı. Belediye bahçesinde düzenlenen etkinliğe her yaştan Gaziosmanpaşalı yoğun ilgi gösterdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla alanı dolduran vatandaşlar, Emre Aydın'ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Sahnede sevilen şarkılarını seslendiren Emre Aydın, bu özel programda Gaziosmanpaşalılarla dev bir koro oluşturdu. Vatandaşlarla birlikte 19 Mayıs coşkusunu yaşayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, sahnede Emre Aydın'a teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu.

"TÜRKİYE'NİN ÖZLEDİĞİ AYDINLIK YARINLARA SİZLERİN SAYESİNDE ULAŞACAĞIZ"

Programda vatandaşlara hitap eden Başkan Bahçetepe, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlayan bu kutlu yürüyüş, bizlere sadece bağımsız bir vatan değil, aynı zamanda aydınlık yarınlara ulaşmanın yolunu da açmıştır. Bu zafer, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük aşkının, direniş ve diriliş ruhunun en büyük kanıtıdır. Atatürk'ün gençlerimize armağan ettiği bugün, gençlerimizin azim ve kararlılığını, yaratıcılığını ve ülkemize olan inançlarını yürekten selamlıyorum. Gençler, siz bu ülkenin en değerli varlıklarısınız. Enerjinizle, Türkiye'nin özlediği aydınlık yarınlara sizlerin sayesinde ulaşacağız" dedi.