GAZİOSMANPAŞA’DA “SPORDA PSİKOLOJİK PERFORMANS” SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Gaziosmanpaşa Belediyesi, sporcuların performansını artırmak ve başarılarına katkı sunmak amacıyla “Sporda Psikolojik Performans” semineri organize etti.

Dr. Kadir Topbaş Gençlik ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere, Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü Başkanı Selim Köroğlu, Gaziosmanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Naci Usta, antrenörler, çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Selim Köroğlu, seminerin sporcular adına anlamlı ve verimli olduğunu söyleyerek, katılım gösteren tüm sporculara teşekkür etti.

SPORCULARA BİRÇOK KONUDA ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLDİ

Seminer kapsamında Doç. Dr. Arif Çetin ile Psikolojik Danışman ve Milli Sporcu Mehmet Usda konuşmalar gerçekleştirdi. Sporculara motivasyon, öfke kontrolü, stres, sakatlıkla mücadele gibi konularda önemli bilgiler verildi. Soru-cevap şeklinde devam eden program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.