GAZİOSMANPAŞA’DA “KARİYER VE İSTİHDAM FUARI” DÜZENLENDİ

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İBB Bölgesel İstihdam Ofisi koordinesinde düzenlenen “Kariyer ve İstihdam Fuarı”, iş arayanlarla işverenleri bir araya getirdi. Vatandaşlara istihdam fırsatları sunan etkinlikte, atölye çalışmaları ve kişisel gelişim eğitimlerine de yer verildi.

Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara, 15 özel sektör firmasının temsilcileri ile iş arayan vatandaşlar katıldı. Fuarda firmalara ait stantları ziyaret eden vatandaşlar, uygun nitelikteki iş ilanlarına başvuruda bulundu. İBB Bölgesel İstihdam Ofisi uzman ekibi tarafından fuar kapsamında düzenlenen "Mülakat Teknikleri ve CV Doldurma” seminerinde, iş arama süreçlerinde faydalanacakları değerli bilgiler katılımcılarla paylaşıldı. Enstitü İstanbul İSMEK tarafından ise eğitimler ve atölye çalışmaları düzenlendi.

“GAZİOSMANPAŞA’DA BİNİN ÜZERİNDE İŞ GÜCÜ TALEBİ VAR”

Fuara katılan İBB Bölgesel İstihdam Ofisi Koordinatörü Ebru Demir, “Gaziosmanpaşa ilçemize yakın bölge firmalarda, 40’ın üzerinde farklı pozisyonlarda, hem beyaz hem mavi yakada binin üzerinde iş gücü talebi var. Gençlerimizi, iş sahibi olmak isteyen kadınlarımızı ve bölge halkını hem bilinçlendirip hem bilgilendirip, eğitimlerle destekleyerek, iş sahibi olmaları için aracı oluyoruz” şeklinde konuştu.

“İBB BÖLGESEL İSTİHDAM OFİSİ YETKİLİLERİNE İLÇE HALKI ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Fuara ev sahipliği yapan Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Ofisi Yetkilisi Ufuk Güven, “Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İBB İstihdam Ofisi ile ortak bir çalışma yaparak, ilçemizdeki vatandaşlara istihdam sağlamayı amaçlıyoruz. Fuara öncülük eden, ilçemizde istihdam olanakları sunan İBB Bölgesel İstihdam Ofisi yetkililerine ilçe halkı adına teşekkür ediyoruz” dedi.