GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ GEZİCİ KENT LOKANTASI HİZMETE BAŞLADI

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin talimatıyla ilçede “Gezici Kent Lokantası” projesi hayata geçirildi. Sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemek hizmeti sunan Gezici Kent Lokantası, Gaziosmanpaşa’nın çeşitli noktalarında vatandaşla buluşacak.

Mobil olarak hizmet veren kent lokantasının ilk durağı Küçükköy Meydanı’ndaki saat kulesi önü oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kent Lokantalarındaki menü ve ücret tarifesini uygulayan gezici kent lokantasına ilk gün vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hijyenik mutfaklarda deneyimli aşçılar tarafından hazırlanan ve dört çeşitten oluşan menü, 40 liradan servis edildi.

GAZİOSMANPAŞALILAR UYGULAMADAN ÇOK MEMNUN

Hizmetten memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, “Ucuz yemek yiyoruz. Piyasada yemekler çok pahalı. Bu hizmetten çok memnunuz. Belediye Başkanımız Sayın Hakan Bahçetepe’ye ve belediyemize teşekkür ederiz, böyle bir hizmeti bizle buluşturduğu için” ifadelerini kullandı.

İLÇENİN FARKLI NOKTALARINDA HİZMET VERECEK

Özellikle dar gelirli vatandaşlara ve öğrencilere büyük kolaylık sağlayan Gezici Kent Lokantası, ilerleyen günlerde ilçenin farklı noktalarında hizmet vermeye devam edecek. Gaziosmanpaşa’nın dört bir yanındaki vatandaşlar, kendilerine en yakın noktada bu hizmetten faydalanabilecek. Gaziosmanpaşalılar, gezici kent lokantasının yeni duraklarını Gaziosmanpaşa Belediyesinin sosyal medya hesaplarından takip edebilecek.