EVDE TEMİZLİK HİZMETİ YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çok sayıda örnek projeyi vatandaşlarla buluşturan Gaziosmanpaşa Belediyesi, “Evde Temizlik Hizmeti” ile 65 yaş üstü, bakıma muhtaç ve engellilerin yanında olmayı sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, evde temizlik hizmeti ile yüzleri güldürmeye devam ediyor. Sosyal belediyeciliğin örneklerinden biri olan evde temizlik hizmeti kapsamında belediye ekipleri, hanelere periyodik olarak ziyaretler gerçekleştiriyor. Günlük ev işlerini yapmakta zorlanan 65 yaş üstü, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşların ev temizliğini özenle gerçekleştiren ekipler, hem yaşam alanlarını daha sağlıklı hale getiriyor hem de vatandaşın hayatını kolaylaştırıyor.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZLA HER VATANDAŞIMIZA DOKUNMAYI HEDEFLİYORUZ”

Evde temizlik hizmeti ile önemli bir ihtiyacı karşıladıklarını vurgulayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, “Sosyal belediyecilik anlayışımızla her bir vatandaşımıza dokunmayı, onların ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Aynı zamanda büyüklerimizi evlerinde ziyaret ederek, onlara yalnız olmadıklarını hissettiriyoruz. Halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek, günlük yaşamlarında kolaylıklar sunmak öncelikli görevlerimiz arasında” dedi.

Evde temizlik hizmetinden yararlanmak isteyen Gaziosmanpaşalılar, Belediyenin 0212 453 55 45 numaralı telefonlarını arayarak, talep oluşturabilirler.