BELEDİYEMİZDEN SPOR KULÜPLERİNE 840 BİN TL NAKDİ DESTEK

Gaziosmanpaşa Belediyesi, sporun gelişimini desteklemek ve sporcuları yeni başarılara teşvik etmek amacıyla ilçedeki 21 amatör spor kulübüne toplamda 840 bin lira nakdi destekte bulundu.

Su Kemeri Sosyal Tesisi’nde düzenlenen nakdi destek törenine Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin yanı sıra spor kulüplerinin yöneticileri, antrenörler ve sporcular katıldı. Başkan Bahçetepe, 21 spor kulübünün her biri için hazırlanan 40 bin liralık temsili çekleri, spor kulüplerinin yöneticilerine takdim etti. Programda konuşan Başkan Bahçetepe, “Kulüplerimizi gerek nakdi gerekse spor malzemesi destekleriyle hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Bu destekler artarak sürecek. Spor kulüplerimizin şartlarını iyileştireceğimiz bütün konularda belediyemizin üstüne düşen bütün görevleri yerine getireceğiz” dedi.

“TÜRK SPORUNUN GELECEĞİNE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Spor kulübü başkanlarıyla ve yöneticileriyle sık sık bir araya geldiklerini ve ihtiyaçların karşılanması noktasında fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Hakan Bahçetepe, “Kulüplerimizle güçlü iş birliği içerisinde olacağız. Kaynaklarımızı verimli ve efektif kullanarak, sporcularımızın gelişimine katkı sunmak önemli görevimiz. Halihazırda spor merkezlerimizde 20 bine yakın vatandaşımıza, 15 branşta kurs hizmeti veriyoruz. Bugün olduğu gibi her fırsatta Türk sporunun geleceğine destek vermeye devam edeceğiz. Sporun birleştirici gücüyle bu yolda hep birlikte daha güzel başarılara imza atacağımıza eminim” diye konuştu.