Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Anahtar Teslim BannerKentsel Planlar BannerGençlik Merkezi BannerDene Yap BannerFarika 2 Banner

Cadde ve Sokaklarda İlaçlama Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, sivrisinek ve haşere türleriyle mücadele etmek için her akşam cadde ve sokaklarda ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi başta sivrisinek olmak üzere haşerelerin zararlı etkilerini en aza indirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda insan sağlığını tehdit eden ve bulaşıcı hastalık taşıyan her türlü kemirgen, uçkun ve haşereye yönelik tüm mahalle ve sokaklarda ilaçlama yapılıyor. İlaçlama çalışmalarıyla hastalık taşıyan mikropların haşereler vasıtasıyla yayılmasının ve zararlı canlı türlerinin üremesinin de önüne geçiliyor.

ÇEVRE DOSTU İLAÇLAMA

Ekipler cadde ve sokakların yanı sıra yeşil alanları, piknik yerlerini ve ağaç diplerini de hummalı biçimde ilaçlıyor. Teknik donanımlı araçlar ve uzman personellerle yürütülen ilaçlama çalışmalarında, insan sağlığına zarar vermeyen çevre dostu ilaçlar kullanılıyor. Genel ilaçlamanın yanı sıra, sivrisinek ve karasinek larvası ile de mücadele eden ekipler, yaz boyunca ilçedeki 16 mahallede ilaçlama çalışması yapmaya devam edecek.