Süleyman Şah Anadolu Lisesi BannerMehmet Zahid Kotku Camii Hayırlı Olsun BannerYaz Şenlikleri Banner8. Sınıf Lgs Kurs KayıtlarıAfet Yönetim Merkezi Banner

YKS ve LGS Deneme Sınavları ile Öğrencilerimize Destek Oluyoruz

Pandemi sürecinin başından bu yana uzaktan eğitimlerle öğrencilere destek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, sınavlara geri sayım sürerken ilçe genelindeki okullarda YKS ve LGS deneme sınavları düzenledi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, öğrencileri her zaman olduğu gibi sınavlara hazırlandıkları bu kritik süreçte de yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile 6 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) hazırlanan öğrencilere yönelik deneme sınavı yapıldı. Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen sınava ilçede eğitim gören tüm 8. ve 12. sınıflar katıldı. Deneme sınavlarına katılan öğrenciler, sınavlara kısa süre kala eksiklerini görme, kendilerini ölçme ve değerlendirme imkanı buldu.

“İNŞALLAH GÜZEL BİR SONUÇ ÇIKARACAĞIZ”

Üniversite sınavına hazırlanan Kadir Koca, “Belediyemizin olanak sağladığı TYT-AYT kurslarından ve hatta spor akademisinden yararlanıyorum ve mutluyum. 26 Haziran'da YKS’ye gireceğim. İnşallah güzel bir sonuç çıkaracağız. Tercih döneminde de bize yardım edecekler. Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne, Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta’ya ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

Öğrenci Nisa Hız, “Eylül ayında başladığımız TYT-AYT kursumuz bu ay sonunda bitecek. Konularımız bitince denemelerimiz devam edecek. Bu imkanı bize sunan Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne ve Gençlik Merkezi’ndeki öğretmenlerime teşekkür ederim” diye konuştu.

ONLİNE DENEME SINAVLARI

Gaziosmanpaşa Belediyesi ayrıca resmi internet sitesi üzerinden lise ve üniversite adayları için online deneme sınavları gerçekleştiriyor. 2-3 Haziran 2021 tarihlerinde 8. sınıflar için LGS deneme sınavı, 2-5 Haziran 2021 tarihlerinde ise 12. sınıflar için YKS deneme sınavı yapılacak.