İmar BannerHoş Geldin RamazanKentsel Dönüşüm İle Geleceği İnşa EdiyoruzKovid

Karla Mücadele Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kar yağışının ardından ilçede olumsuz bir durum yaşanmaması adına tuzlama ve kar küreme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Kış hazırlıklarını günler öncesinden tamamlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul’da etkili olan kar yağışının ardından çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede yayaların ve sürücülerin yollarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması ve günlük yaşamın aksamaması adına karla mücadele ekipleri 24 saat görev yapıyor.

ANA ARTERLER, SOKAKLAR VE MEYDANLAR TEMİZLENİYOR

Ana arterleri temizleyen ekipler, çalışmalarını ara sokaklar ve mahallelerde sürdürüyor. Kar küreme çalışmalarıyla yollar temizlenirken diğer yandan da buzlanmanın önlenmesi için ilçe genelinde tuzlama çalışmaları yapılıyor. Ulaşımda yaşanabilecek sorunlarına karşı cadde ve sokaklarda önlemler alan Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri, yayalar için de meydanlarda ve kaldırımlarda biriken karları temizleyip, tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.