Kadın KoordinasyonBilgieviKovidÇöp Konteynerleri

Başkan Usta’dan Kurban Bayramı Mesajı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Usta, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kurban; yardımlaşmadır, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir. Kurban Bayramı, Müslümanları ortak duygularda buluşturan, toplumu kaynaştıran huzur ve coşku kaynağıdır.

Asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl pandemi tedbirlerinin gölgesinde idrak edeceğiz. Biz, ekiplerimizle birlikte kesim yerlerinde ve kesim sonrası temizlik hususunda ilçemiz genelinde tüm tedbirlerimizi aldık. Kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için bayramlaşmalarımızda "temizlik, maske ve mesafe" kurallarından asla taviz verilmeyelim, belirtilen kuralları harfiyen uygulayalım. İnşallah yaptığımız fedakârlıkların karşılığını ziyadesiyle alacağımız güzel günler bizi bekliyor.

Kurban Bayramı’nı en güzel biçimde değerlendirerek kalbimizi iyiliklere, güzelliklere, hayırlara açalım. Hayatımızda hoşgörüyü egemen kılarak birlik ve dirliğimizi daha da güçlendirelim. Kurban’ın özünde bulunan yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla ihtiyaç sahibi kardeşlerimize kucak açalım, milletçe saflarımızı daha da sıklaştıralım. Ailemizden ve yakınlarımızdan başlayarak bayram iklimini ulaşabildiğimiz tüm kardeşlerimizle gönülden paylaşalım.

Bu vesileyle, Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın ülkemize ve İslam dünyasına sağlık, huzur, esenlikler getirmesini, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

31 Temmuz 2020 Cuma