Süleyman Şah Anadolu Lisesi BannerMehmet Zahid Kotku Camii Hayırlı Olsun BannerYaz Şenlikleri Banner8. Sınıf Lgs Kurs KayıtlarıAfet Yönetim Merkezi Banner

Camiler ve Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçedeki tüm camileri temizleyip dezenfekte ederek bayram namazına hazır hale getirdi. Vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için de mezarlıklarda kapsamlı bir temizlik çalışması yapıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla camilerde ve mezarlıklarda rutin olarak devam ettiği temizlik çalışmalarına hız kazandırdı. Gaziosmanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçede bulunan tüm camilerde bayram öncesi hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Camilerin iç ve dış kısımları, halıları, camları ve avlusu titizlikle temizlenirken, tüm alanlar koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte edildi. Bayram namazında ve bayram boyunca yapılacak ibadetlerde tedbirlerin sürdürülmesine özen gösterilecek.

MEZARLIKLAR ZİYARETLERE HAZIR

İlçedeki bayram hazırlıkları camilerin yanı sıra mezarlıklarda da yoğunlaştırıldı. Vatandaşların ebediyete uğurladıkları yakınlarını daha ferah bir ortamda ziyaret edebilmeleri için mezarlıklarda detaylı temizlik çalışması yürütüldü. Mezarlık alanlarında bulunan çöpleri toplayan Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri, tüm yolları da temizledi. Mezarlık içindeki yabani otları da temizleyen ekipler, çevre düzenlemesi yaptı.