Fotoğraf Yarışması BannerAralikmesaisaatleriKovidÇöp Konteynerleri

Yunus Emre Camii İkmal Çalışması

Karadeniz Mahallesi’ne yapılan Yunus Emre Camii’nin inşaatı tamamlanıyor. 2 bodrum kat, zemin kat ve mahfil katı olmak üzere toplam 6.216 m² inşaat alanına sahip olan camii'nin ikmal işleri Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapılıyor. Belediye, caminin ana giriş kapısı, pencereleri, iç ve dış cephe kaplaması, zemin parke ve halı kaplaması, varak süsleme, mahfil avlu ve merdiven korkuluk, mihrap, minber, müezzinlik, kürsü, avlu kaplama ve şadırvan imalatlarını gerçekleştirecek. Caminin su ve elektrik tesisatları da Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapılacak. Camii bünyesinde kuran kursu da hizmet verecek. Yunus Emre Camii tamamlandığında avlusuyla birlikte 2 bin kişi aynı anda namaz kılabilecek.