Kadın KoordinasyonBilgieviKovidÇöp Konteynerleri

Gençlik Merkezi YKS Hazırlık Kursuna Ön Kayıtlar Başladı

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi, 2020-2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kursuna online ön kayıtları almaya başladı.

2020-2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi, hazırlanmak isteyen üniversite adayları Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden ön kayıt yapabiliyor.

ÜNİVERSİTE HAZIRLIK EĞİTİMLERİ

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi, her yıl lise son sınıfta eğitim gören ya da liseden son iki yıl içerisinde mezun olmuş öğrencileri üniversite hazırlık sürecinde bir araya getiriyor. Üniversite hazırlık eğitimleri, hafta içi ve hafta sonu olarak iki gruba ayrılıyor. Öğrenciler, haftalık ders programları doğrultusunda branş öğretmenlerinden eğitimler alıyor ve bu eğitimler, uygulamalı test çözme teknikleri ile destekleniyor. Düzenli olarak gerçekleştirilen deneme sınavları ile kendilerini ölçme imkanı bulan öğrenciler, sonuçları da öğretmenlerin danışmanlığında bire bir değerlendirerek, analiz ediyor.

SOSYAL FAALİYETLER

Üniversite hazırlık sürecinde yoğun eğitim temposunun yanı sıra öğrencilere yıl boyunca rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriliyor. Sınavın ardından tercih günlerinde ise branş öğretmenleri ve rehberlik servisinden oluşan tercih komisyonu, öğrenci ve ailelerle görüşerek en doğru tercihi yapmaları adına çalışmalar gerçekleştiriyor. Gençler başarıya giden bu süreçte, sosyal kulüp faaliyetleri, sportif faaliyetler, gezi etkinlikleri ve kişisel gelişim alanlarında da destekleniyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi, geçtiğimiz yıl yüzde 83 başarı oranı yakalamış ve öğrenciler hedefledikleri üniversitelere yerleşmenin mutluluğunu yaşamıştı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi YKS Hazırlık Kursuna Ön Kayıt Yaptırmak İçin aşağıdaki linke tıklayınız.

12 Haziran 2020 Cuma