15 Temmuz ŞiirYksÇöp Konteynerleri

Başkan Usta Mahallelerde İncelemelerde Bulundu

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, normalleşme sürecinin ardından saha ziyaretleri yaparak ilçedeki çalışmaları yerinde inceliyor. Hürriyet ve Barbaros Hayrettin Paşa Mahallelerini ziyaret eden Başkan Usta, vatandaşlarla ve esnaflarla sosyal mesafeye uygun olarak sohbet etti, mahalle sakinlerine çocuk parkı müjdesi verdi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, pandemi sürecinin ardından normalleşmeye geçilmesiyle sahadaki çalışmaları yerinde incelemek ve ihtiyaçları tespit etmek amacıyla Hürriyet ve Barbaros Hayrettin Paşa Mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Başkan Usta’ya belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle muhtarı da eşlik etti. Başkan Usta ve ekibi mahalleleri adım adım gezerek yerinde çözüm için çalışma yaptı.

YENİ ÇOCUK PARKI MÜJDESİ

Mahalle sakinleriyle sosyal mesafe kuralına uygun biçimde sohbet eden Başkan Usta, maskesi olmayan vatandaşları da uyarıp maske verdi. Koronavirüs salgını dolayısıyla uzun süredir evlerinde olan vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Usta, ilçede devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Usta, vatandaşlara Hürriyet Mahallesi 305. Sokak’a çocuk parkı yapılacağını müjdeleyerek çalışmanın en kısa sürede başlatılacağını ifade etti. Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde ise 1017. Sokak’ta yapılan park çalışmasını inceledi.

YENİDEN HİZMET VERMEYE BAŞLAYAN ESNAFLARA HAYIRLI KAZANÇLAR DİLEDİ

Başkan Usta, tedbirler kapsamında uzun süredir kapalı olan ve normalleşme süreciyle yeniden hizmet vermeye başlayan birçok iş yerini de ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi. Usta, esnaflara maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen konusunda dikkatli davranılması gerektiğini anlattı. Ziyaret ile moral bulan işyeri sahipleri, desteklerinden dolayı Başkan Usta’ya teşekkür etti.

09 Haziran 2020 Salı