Emlak VergisiÇöp KonteynerleriGop Vefa İletişim Hattı

Lise ve Üniversite Adaylarına Online Deneme Sınavı

Gaziosmanpaşa Belediyesi lise ve üniversite adaylarının evlerinde sınavlara hazırlanabilmesi için online LGS, TYT ve AYT deneme sınavları düzenlemeye devam ediyor.

Sınav Tarihleri:

LGS (Liselere Geçiş Sınavı), TYT (Temel Yeterlilik Testi) ve AYT (Alan Yeterlilik Testi) deneme sınavları, 9 Mayıs Cumartesi günü yapılacak. Öğrenciler, 10.00-17.00 saatleri arasında online sınav sistemine giriş yapabilecek.

Sınava giriş için;

1- Önce sayfanın en altında yer alan gireceğiniz sınav ile ilgili linke tıklayın

2- Geçmiş sınavımıza katıldıysanız aynı bilgiler ve şifre ile giriş yaparak sınavı başlatabilirsiniz. İlk kez katılacaksanız sağ alttaki "kaydol" yazısına tıklayıp bilgilerinizi girerek kayıt oluşturmanız gerekmektedir

Kayıt ekranında dikkat edilecek hususlar: (Mutlaka okuyunuz)

• Bulunduğunuz il için İstanbul’u seçin
• Kurum seçiniz kısmında Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni seçin
• Sınıfınızı ve şubenizi seçin
• Okul numarası kısmına sadece sayılardan oluşacak kendi belirleyeceğiniz bir şifre seçin. Yazdığınız şifre daha önce seçilmişse farklı rakamlar deneyiniz. (Önemli: Bu sizin sınava giriş şifreniz olacak)
• Adınızı ve soyadınızı yazın
• Cep telefonu numaranızı başında sıfır olmadan 10 hane olarak yazın

3- Kaydet yaptıktan sonra açılacak giriş ekranına seçtiğiniz bilgilerle giriş yapın. (Önemli: Öğrenci no kısmına kayıt esnasında belirlediğiniz şifreyi yazın)

4- Açılan pencereden sınavınızı başlatın.

Hazırladığımız online deneme sınavının bilgilerinizi ölçmeniz ve değerlendirmeniz açısından faydalı olmasını temenni eder, eğitim hayatınızda başarılar dilerim.
Hasan Tahsin Usta

TYT-AYT deneme sınavı için tıklayınız
LGS deneme sınavı için tıklayınız

(Sınav süresi dolmuştur)