15 Temmuz ŞiirYksÇöp Konteynerleri

Lise ve Üniversite Adayları İçin Online Deneme Sınavı

Gaziosmanpaşa Belediyesi lise ve üniversite adaylarının evlerinde sınavlara hazırlanabilmeleri için Online LGS, TYT ve AYT Deneme Sınavları düzenliyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması amacıyla uzaktan eğitimlere devam ediyor. Bu süreçte lise ve üniversite adaylarının evlerinde sınavlara hazırlanabilmeleri için Online Deneme Sınavları gerçekleştiriliyor. Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için yapılan deneme sınavları ile öğrencilere sınav tecrübesi edinme ve kendilerini değerlendirme imkanı sunuluyor.

Sınav Tarihleri:

LGS (Liselere Geçiş Sınavı) TYT (Temel Yeterlilik Testi) ve AYT (Alan Yeterlilik Testi) deneme sınavları 20 Nisan Pazartesi günü yapılacak. Öğrenciler, 09.00-17.00 saatleri arasında online sınav sistemine giriş yapabilecek.

Sınava giriş için;

1- Önce sayfanın en altında yer alan gireceğiniz sınav ile ilgili linke tıklayın

2- Açılacak ekranda bilgilerinizi girerek kayıt oluşturun

Kayıt ekranında dikkat edilecek hususlar: (Mutlaka okuyunuz)

• Bulunduğunuz il için İstanbul’u seçin
• Kurum seçiniz kısmına Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni seçin
• Sınıfınızı ve şubenizi seçin
• Okul numarası kısmına sadece sayılardan oluşacak kendi belirleyeceğiniz bir şifre seçin. Yazdığınız şifre daha önce seçilmişse farklı rakamlar deneyiniz. (Önemli: Bu sizin sınava giriş şifreniz olacak)
• Adınızı ve soyadınızı yazın
• Cep telefonu numaranızı başında sıfır olmadan 10 hane olarak yazın

3- Kaydet yaptıktan sonra açılacak giriş ekranına seçtiğiniz bilgilerle giriş yapın. (Önemli: Öğrenci no kısmına kayıt esnasında belirlediğiniz şifreyi yazın)

4- Açılan pencereden sınavınızı başlatın.

Hazırladığımız online deneme sınavının bilgilerinizi ölçmeniz ve değerlendirmeniz açısından faydalı olmasını temenni eder, eğitim hayatınızda başarılar dilerim.

Hasan Tahsin Usta

TYT-AYT deneme sınavı için tıklayınız
LGS deneme sınavı için tıklayınız

(Sınav süreleri dolmuştur)