YksÇöp Konteynerleri

Kitap Müdavimlerinin Taleplerini Evlerine Ulaştırıyoruz

Gaziosmanpaşa Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri dolayısıyla “evde kitap okuma” kampanyası başlattı. Bu kapsamda “evde kal” çağrısına uyan Farika Kitaplı Kahve müdavimlerinin talep ettiği kitaplar steril olarak evlerine ulaştırılıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağı getirilen vatandaşlar için "evde kitap okuma" kampanyası başlattı. Alınan tedbirler çerçevesinde Farika Kitaplı Kahve üyelerinden evde kal çağrısına uyan vatandaşların okumak istediği kitaplar, belediye ekiplerince kitap müdavimlerinin kapılarına kadar teslim ediliyor. Kampanya ile vatandaşların karantina günlerinde dışarı çıkmaması, evde kitap okuması ve kaliteli vakit geçirebilmesi amaçlanıyor.

Kitap okuma kampanyası kapsamında Gaziosmanpaşa Belediyesi Farika Kitaplı Kahve’nin görevlileri, üyeleri tek tek arayarak okumak istediği bir kitap olup olmadığını soruyor. Ardından belediye görevlileri talep edilen kitapları kitap müdavimlerinin evlerine götürüyor. Okuyup tamamladıkları kitaplar ise tekrar teslim alınıyor. Vatandaşlardan teslim alınan kitaplar, sterilize edip 14 gün karantina kuralına uygun olarak saklanacak.

65 yaş üstü vatandaşlar, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin e-Belediye internet sayfasındaki kayıt formunu doldurup evlerine kitap talep edebilirler.

31 Mart 2020 Salı
Kitap Müdavimlerinin Taleplerini Evlerine UlaştırıyoruzKitap Müdavimlerinin Taleplerini Evlerine UlaştırıyoruzKitapKitap Müdavimlerinin Taleplerini Evlerine Ulaştırıyoruz