15 Temmuz ŞiirYksÇöp Konteynerleri

Kuduz Şüpheli Hayvanların Laboratuvar Muayenesi

Isırma olayına karışması sonrası müşahedeye alınan memeli hayvanlar müşahede süresi içerisinde ölmeleri sonrası kuduz yönüyle tetkik yapılması amacıyla; Pendik Veteriner Araştırma Enstitüsüne gönderilmektedir.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kısırkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı ile Belediyemiz protokol imzalayarak hizmet vermeye başlamıştır.

Hayvanları Koruma Kanunu hükümleri gereği, Şefliğimiz Sokak Hayvanları Tedavi ve Geçici Bakımevi’nde bulunan köpek kafesleri hayvanların rahat yaşamalarını sağlayacak ölçü ve özelliklere sahiptir. Kafeslerin içerisinde kuru alan oluşturmak amaçlı plastik paletler, palet üzerinde bulunan battaniye vb. eşya ve kafes önü rüzgar kesici gibi önlemler bulunmaktadır.

Tüm kafeslerin içerisinde elektrikli ısıtıcılar yer almaktadır. Yem ve su ihtiyaçları kafes içerisinde bulunan kaplar vasıtasıyla sağlanmaktadır.