Akife Sesleniş BannerKasım Vergi ÖdemeGop Kart Banner

Evde Temizlik Hizmeti Devam Ediyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, “Evde Temizlik Hizmeti” ile 65 yaş üstü, ihtiyaç sahibi, kimsesiz ve engelli vatandaşların ev temizliklerini ücretsiz gerçekleştiriyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla birçok örnek hizmeti vatandaşlarla buluşturan Gaziosmanpaşa Belediyesi, 65 yaş üstü, ihtiyaç sahibi, kimsesiz ve engelli vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, günlük ev işlerini yapmakta zorlanan yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine giderek, temizlik hizmeti veriyor. Hanelere periyodik olarak ziyaretler gerçekleştiren ekipler, evin temizlik ve düzen işlerini itinayla gerçekleştirerek, vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor.

Evde Temizlik Hizmetleri´nden yararlanmak isteyen vatandaşlar, belediyenin 0212 453 55 45 numaralı telefonlarını arayarak, talep oluşturabilirler.

Evde Temizlik Hizmeti Devam Ediyor!Evde Temizlik Hizmeti Devam Ediyor!Evde Temizlik Hizmeti Devam Ediyor!Evde Temizlik Hizmeti Devam Ediyor!