Gop Kart BannerBilim Gaziosmanpaşa Yeni Dönem Kayıtları BannerDoğa Yürüyüşü Banner29 Ekim Cumhuriyet Koşusu BannerE-Spor Banner 2022

Başkan Usta: ''Gazilerimize, Minnet ve Şükranlarımızı Sunuyoruz''

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı’nın birlikte düzenlediği program, gazi ve gazi yakınlarını bir araya getirdi. Programda konuşan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Her birinize ayrı ayrı minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki bu ülkenin bugüne gelmesinde hiç gözünüzü kırpmadan fedakarlık etmişsiniz” dedi.

Gaziosmanpaşa’da düzenlenen Gaziler Günü programı, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Törene, İlçe Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Turan Ertürk, ilçe protokolü, gaziler, gazi yakınları ve vatandaşlar katıldı. Çelenk sunumunun ardından tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile son buldu. Tören sonrası Başkan Usta, gaziler ve gazi yakınlarını yemekte ağırladı.

“İSTİKLAL RUHU NEYSE BUGÜNKÜ RUH AYNI”

Gaziler onuruna verilen yemekte konuşan Başkan Usta, “Gaziler Günü’nün anılması toplumumuz açısından ve ülkemiz açısından son derece önemli. Çünkü şuna inanıyoruz; İstiklal ruhu neyse bugünkü ruh aynı. Çanakkale ruhu neyse bugünkü ruh aynı. Kıbrıs ruhu neyse bugünkü ruh aynı. 15 Temmuz ruhu neyse bugünkü ruh yine aynı. O ruhu bizlere yaşatanları yad etmemiz elbette anlamlı. Belki biz o günleri görme, yaşama imkanına kavuşmadık ama o günleri bize bırakan ve öncüsü olan sizleri görmek, bizim için güzel bir fırsat. Her birinize ayrı ayrı minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz. Cenab-ı Allah sizlere sağlık ve sıhhat versin. İyi ki varsınız, iyi ki bu ülkenin bugüne gelmesinde hiç gözünüzü kırpmadan fedakarlık etmişsiniz” dedi.
Başkan Usta: “Gazilerimize, Minnet ve Şükranlarımızı Sunuyoruz”Başkan Usta: “Gazilerimize, Minnet ve Şükranlarımızı Sunuyoruz”Başkan Usta: “Gazilerimize, Minnet ve Şükranlarımızı Sunuyoruz”Başkan Usta: “Gazilerimize, Minnet ve Şükranlarımızı Sunuyoruz”Başkan Usta: “Gazilerimize, Minnet ve Şükranlarımızı Sunuyoruz”Başkan Usta: “Gazilerimize Minnet Ve Şükranlarımızı Sunuyoruz”