Gop Kart BannerBilim Gaziosmanpaşa Yeni Dönem Kayıtları BannerDoğa Yürüyüşü Banner29 Ekim Cumhuriyet Koşusu BannerE-Spor Banner 2022

Gaziosmanpaşa'da Bin 612 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından sünnet ettirilen bin 612 çocuk, belediye bahçesinde düzenlenen eğlence dolu sünnet şöleninde buluştu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında bin 612 çocuk sünnet oldu. İlçede bulunan 5 hastanede, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra uzman hekimler tarafından sünnet ettirilen çocuklar için belediye bahçesinde sünnet şöleni organize edildi. Programa İlçe Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, sünnet olan çocuklar ve aileleri katıldı. Birbirinden renkli etkinliklerde gönüllerince eğlenen çocuklar, uçurtma ve satranç takımı için düzenlenen yarışmalarda kıyasıya mücadele etti. Etkinliğin sonunda Belediye Başkanı Usta, sünnet çocukları ve aileleri ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından çocuklara fotoğrafları ile birlikte yapboz hediye edildi.

"BİN 612 ÇOCUĞUMUZU İLÇEMİZDE SÜNNET ETTİRDİK"

Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Bugün geleneksel sünnet şölenimizi yapıyoruz. Bin 612 çocuğumuzu ilçemizde sünnet ettirdik. Hem onlarla birlikte burada eğleniyoruz hem de onlara hatıra amaçlı küçük hediyelerimiz oluyor. Okul döneminin hemen başlangıcında aslında bir motivasyon sağlamış oluyoruz. Çocuklarımızın bu vesile ile erkekliğe atmış olduğu ilk adımda, aileleri ile birlikte onların yanında olmaya gayret ediyoruz" dedi.

"BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN TAHSİN USTA'YA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

Sünnet şöleninde 2 oğlunu birden sünnet ettiren Vedat Bilen, "Öncellikle sevgili Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta'ya çok teşekkür ederim. Şöleni düzenlediği için ayrıca teşekkür ederim. Biz çok mutlu olduk, böyle güzel bir ortamda olmaktan çok keyif aldık. Başkanımıza ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sünnet olan çocuklardan Umutcan Biler, "İyi hissediyorum. Sünnet olduğum için çok güzel bir gün olacak" şeklinde konuştu.