Gop Kart BannerBilim Gaziosmanpaşa Yeni Dönem Kayıtları BannerDoğa Yürüyüşü Banner29 Ekim Cumhuriyet Koşusu BannerE-Spor Banner 2022

Merhum Belediye Başkanı Mustafa Yeşil, Dualarla Anıldı

2002 yılında görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Mustafa Yeşil, vefatının 20. sene-i devriyesinde kabri başında dualarla anıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, merhum Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Mustafa Yeşil’in vefatının 20. yılı dolayısıyla 500 Evler Mezarlığı’ndaki kabri başında anma töreni düzenledi. Törene, Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir, merhum Mustafa Yeşil'in ailesi ve vatandaşlar katıldı. Törende Kuran-ı Kerim okunması ve edilen duaların ardından Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından vatandaşlara helva ikram edildi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Merhum Belediye Başkanımız Mustafa Yeşil’i bugün öğrenci kardeşlerimizle ve Gaziosmanpaşalılarla birlikte andık. Bu vesileyle kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Merhum Belediye Başkanı Mustafa Yeşil, Dualarla AnıldıMerhum Belediye Başkanı Mustafa Yeşil, Dualarla AnıldıMerhum Belediye Başkanı Mustafa Yeşil, Dualarla AnıldıMerhum Belediye Başkanı Mustafa Yeşil, Dualarla Anıldı