Emlak Vergisi Banner 2022

Ücretsiz Servis Hizmeti ile Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi’ne Ulaşım Kolaylaştı

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin hizmete sunduğu ücretsiz servisler, Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi’ne ulaşımı kolaylaştırdı.

Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar, yeşil alan ve parklara akın etmeye başladı. Gaziosmanpaşa Belediyesi de vatandaşların yaz aylarında yoğun ilgi gösterdiği Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi’ne ulaşımı kolaylaştırmak adına harekete geçti. Geçtiğimiz yıllarda başlatılan ve bu yıl da gerçekleştirilen ücretsiz servis hizmeti ile Gaziosmanpaşalılar, millet bahçesine kolayca giderek, yeşilin ve doğanın tadını çıkarıyor. Servis, millet bahçesinin bakım nedeniyle kapalı olduğu Pazartesi günleri dışında haftanın 6 günü hizmet veriyor.

Sadece Gaziosmanpaşa’nın değil aynı zamanda İstanbul’un da en önemli açık hava mekanlarından olan Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi, yeşille maviyi buluşturan eşsiz manzarası, doğal orman yapısı, rengarenk çiçekleri ve sosyal alanlarıyla göz kamaştırıyor. Çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, etkinlik alanı, piknik ve mangal alanları, basketbol sahası, otoparkı, kafeteryası ve seyir kulesi ile ziyaretçilerine hizmet veren Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi, vatandaşlara şehrin stresinden uzaklaşabilecekleri nefes alan mekanlar, çocuklara ise modern ve güvenli oyun alanları sunuyor.