Gop Kart BannerBilim Gaziosmanpaşa Yeni Dönem Kayıtları BannerDoğa Yürüyüşü Banner29 Ekim Cumhuriyet Koşusu BannerE-Spor Banner 2022

Evde Temizlik Hizmetimiz İle Gönüllere Dokunuyoruz

Gaziosmanpaşa Belediyesi, “Evde Temizlik Hizmeti” ile 65 yaş üstü, ihtiyaç sahibi, kimsesiz ve engelli vatandaşların ev temizliklerini ücretsiz gerçekleştiriyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla birçok örnek hizmeti vatandaşlarla buluşturan Gaziosmanpaşa Belediyesi, 65 yaş üstü, ihtiyaç sahibi, kimsesiz ve engelli vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, günlük ev işlerini yapmakta zorlanan yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine giderek, temizlik hizmeti veriyor. Hanelere periyodik olarak ziyaretler gerçekleştiren ekipler, evin temizlik ve düzen işlerini itinayla gerçekleştirerek, vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor.

“YALNIZ OLMADIKLARINI HİSSETTİRİYORUZ”

İhtiyaç sahibi ve yaşlıların her an yanlarında olduklarını ifade eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "İlçemizde yalnız yaşayan, ihtiyaç sahibi komşularımızı tespit ederek, ekiplerimiz aracılığıyla ev temizliklerini gerçekleştiriyoruz. Daha da önemlisi onları ziyaret ederek, yalnız olmadıklarını hissettiriyoruz. Özellikle kıymetli büyüklerimizin ihtiyaçlarını karşılamak, gönüllerine girmek, hepimizin sorumluluğu ve görevidir" dedi.

Evde Temizlik Hizmetleri´nden yararlanmak isteyen vatandaşlar, belediyenin 0212 453 55 43, 0212 453 55 45 ve 0212 453 55 45 numaralı telefonlarını arayarak, talep oluşturabilirler.

Evde Temizlik Hizmetimiz İle Gönüllere DokunuyoruzEvde Temizlik Hizmetimiz İle Gönüllere DokunuyoruzEvde Temizlik Hizmetimiz İle Gönüllere Dokunuyoruz