Bilim Gaziosmanpaşa Yeni Dönem Kayıtları BannerDoğa Yürüyüşü Banner29 Ekim Cumhuriyet Koşusu BannerE-Spor Banner 2022Spor Merkezi Kayıtları Başladı

Başkan Usta’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Usta, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Rahmet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif'i geride bırakarak, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, gönül bağlarımızı güçlendiren Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan ayı boyunca sosyal belediyecilik anlayışıyla; paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma kültürünü Gaziosmanpaşa geneline yaymaya gayret ettik. Alışveriş kartı, erzak yardımı, sıcak yemek dağıtımı gibi hizmetlerimizle ihtiyaç sahibi komşularımıza ulaştık, gönül köprülerimize yenilerini ekledik. İlçemizde yardımlaşma kültürünü benimseyen, katkı sağlayan tüm hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

Sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu Ramazan Bayramı, kalplerimizde müstesna bir yere sahiptir. Özünde ulvi değerler taşıyan bayramı en güzel şekilde ihya etmeli, faziletlerinden faydalanmalıyız. Bayramda; büyüklerimizin hayır dualarını almalı, akraba ve komşularımızı ziyaret etmeli, çocuklarımızı sevindirmeli, bayram geleneğini ve heyecanını evlerimizden eksik etmemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta milletimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.