Gop Kart BannerBilim Gaziosmanpaşa Yeni Dönem Kayıtları BannerDoğa Yürüyüşü Banner29 Ekim Cumhuriyet Koşusu BannerE-Spor Banner 2022

TAPU TESLİM TÖRENİNE KATILAMAYAN VATANDAŞLARIMIZ TAPULARINI BELEDİYEMİZDEN ALABİLİRLER

İlçemizde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında vatandaşlarımız, evlerine kavuşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Belediyemiz iş birliğiyle yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular hak sahiplerine, Belediye Başkanımız Sn.Hasan Tahsin Usta’nın katıldığı tören ile teslim edildi. Tapu teslim törenine katılamayan vatandaşlarımızın ise tapularını, Belediyemiz Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Etüt Proje Şefliğinden (5.Kat) alabilirler.