İlan Reklam VergiSanat Akademisi Yeni Dönem Kayıtları BaşlıyorSıfır Atık Lansman Banner2022BannerPazar Yeri Banner

Her Yaştan Sanatsever, Tiyatro Oyunlarında Buluşuyor

2021-2022 kültür-sanat sezonuna hızlı bir giriş yapan Gaziosmanpaşa Belediyesi, her yaştan vatandaşı birbirinden renkli tiyatro oyunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında “Aşk Bu Mu?” adlı tiyatro oyunu, Şehir Tiyatroları’nda sahnelendi. Onur Sermik’in kaleme aldığı, Yasemin Öztürk ve Paşhan Yılmazel’in oynadığı oyun, Gaziosmanpaşalılara keyifli anlar yaşattı. Kadın-erkek ilişkilerindeki farklı bakış açılarını ele alarak, evlilik öncesi ve evlilik sonrasında yaşanan değişimleri hayatın içinden eğlenceli örneklerle anlatan “Aşk Bu Mu?”, seyirciden büyük alkış aldı.

ÇOCUKLAR İÇİN EĞİTİCİ OYUNLAR SAHNELENİYOR

Tiyatro etkinliklerinde çocuklar da unutulmuyor. Bu kapsamda deniz ve çevre kirliliğine dikkat çeken “Denizaltı Masalı” ile unutulmaya yüz tutmuş nostaljik çocuk oyunlarını ve arkadaşlığı konu alan “Sokak Oyunları” tiyatrosu, Gaziosmanpaşalı minikleri hem eğlendirdi hem de çocuklara eğitici bilgiler verdi. Gaziosmanpaşa Belediyesi, kültür sanat sezonu boyunca 7’den 70’e tüm vatandaşları tiyatro gösterileri ile buluşturmaya devam edecek.

Her Yaştan Sanatsever, Tiyatro Oyunlarında BuluşuyorHer Yaştan Sanatsever, Tiyatro Oyunlarında BuluşuyorHer Yaştan Sanatsever, Tiyatro Oyunlarında BuluşuyorHer Yaştan Sanatsever, Tiyatro Oyunlarında BuluşuyorHer Yaştan Sanatsever, Tiyatro Oyunlarında BuluşuyorHer Yaştan Sanatsever, Tiyatro Oyunlarında BuluşuyorHer Yaştan Sanatsever, Tiyatro Oyunlarında BuluşuyorHer Yaştan Sanatsever, Tiyatro Oyunlarında Buluşuyor