Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Anahtar Teslim BannerKentsel Planlar BannerFarika 2 BannerKentsel Dönüşüm İle Geleceği İnşa Ediyoruz

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygıyla Anıyoruz

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla Gaziosmanpaşa’da tören düzenlendi. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Cumhuriyet Meydanı´ndaki Atatürk anıtına çelenk sundu.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83’üncü yılında, tüm yurtta olduğu gibi Gaziosmanpaşa’da da anma töreni düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen törene Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Garnizon Komutanı Çağlayan Bozkaya, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende katılımcılar, Atatürk anıtına çelenk sundu. Ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat olan 09.05’te siren eşliğinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Program okunan İstiklal Marşı ile son buldu.