Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Anahtar Teslim BannerKentsel Planlar BannerGençlik Merkezi BannerDene Yap BannerFarika 2 Banner

Asfaltlama Çalışmaları Gece Gündüz Devam Ediyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Asfalt çalışması tamamlanan bölgelerde ise trafik ve yaya güvenliği açısından yol çizgi çalışması yapılıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki trafik akışının güvenli, konforlu ve düzenli bir şekilde sağlanması ve olumsuzlukların en aza indirilmesi için yol bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, deforme olan ve hasar gören yollarda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor. Saha denetimleri sırasında gördükleri aksaklıkları gideren ekipler, diğer yandan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalar yapıyor.

HAFTADA 1.500 TON ASFALTLAMA YAPILIYOR

Çalışmalar kapsamında son olarak Fatih Caddesi, Çimen Sokak, Reşadiye Sokak, Hüdaverdi Sokak ve 1029 Sokak’ta asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Kalkandelen Sokak, 561/2 Sokak ve 545 Sokak’ta ise çalışmalar devam ediyor. Gece gündüz devam eden çalışmalarda ekipler, haftada ortalama 1.500 ton asfalt serimi yaparak yolları daha konforlu ve güvenli hale getiriyor.

YOL ÇİZGİLERİ YENİLENİYOR

Asfalt çalışması tamamlanan bölgelerde trafik akışını düzenleyici yol çizgisi ve yaya geçidi çizgi çalışması yapılıyor. Trafik ve yaya güvenliğine yönelik gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ekipler, yeni asfaltlanan yolların yaya geçidi ve yol çizgilerini çizerken, mevcut yolların da yıpranmış ve silinmiş durumda olan çizgilerini yeniliyor.